Céges weboldal készítés

Az első lépések

Egy céges weboldal elkészítése sok időt, energiát követel meg általában magától a vállalkozástól is. Hiszen a legtöbb weblap készítő cég elvárja, hogy a vállalkozás mondja meg azt, hogy hogyan nézzen ki a weboldal, a vállalkozás írja meg a vonatkozó szöveges tartalmat, rész vesz a képek kiválógatásában és minden fontosabb mozzanatnál. Hiszen a vállalkozás a megrendelő. Biztos jó ez így?

Persze tudjuk, hogy a fejlesztő ilyenkor igyekszik terelgetni a vállalkozást egy olyan irányban, mely szakmailag is elfogadható. Szerintünk a helyzet azonban az, hogy a honlap megjelenése, felépítése és szöveges tartalma bizony nagyban meghatározza a weblap későbbi sikerességét. Mi úgy gondoljuk, hogy ezek szakmai kompetenciák és maga a vállalkozás is akkor jár a legjobban hogy ha ezeket a kérdéseket szakemberekre bízza.

Mit kínálunk mi?

Röviden: kampány weboldalakat. Kicsit hosszabban. Ezek olyan speciálisan kialakított weboldalak, melyeknek egyetlen célja az internetes értékesítés. Az oldal működése, struktúrája, tartalma és minden egyéb eleme úgy lesz kialakítva, hogy ezt a célt a lehető leginkább támogassa. Éppen ezért Önnek az új oldallal kapcsolatban nem lesz semmilyen teendője csak annyi, hogy mondja el nekünk, hogy mit szeretne értékesíteni és milyen elérhetőségeket várja leendő ügyfelei jelentkezését.

Minden mást mi intézzünk. Mi regisztráljuk a domaint, mi biztosítjuk a tárhelyet, mi készítjük magát a weboldalt és természetesen mi írjuk a szöveges tartalmat is. Amikor a kampány oldal elkészül, akkor megmutatjuk lektorálási céllal, hogy biztosan ne szerepeljen az oldalon olyan információ, mely nem fedi a valóságot. Ha az oldal tartalmát Ön is jóváhagyta, akkor a kampány oldal megkezdi a munkáját.

A kampány weboldal célja az, hogy a lehető legtöbb embert elérje az internet, aki érdeklődik az Ön terméke vagy szolgáltatása iránt.

Céges weboldal készítés
Céges weboldal készítés

Mennyi idő alatt készül el egy ilyen kampány oldal?

Minden kampány oldal azzal kezdődik, hogy anyagot gyűktünk a weboldalhoz. Hiszen minden létező szakmához nyilvánvalóan mi sem értünk. Felmérjük a konkurencia oldalait és az általuk megosztott információkat, majd ezen adatokból megtervezzük az új kampány oldal kommunikációját. Összeségében általában 2 - 3 hétig szoktunk dolgozni egy új kampány oldalon terheltségtől függően.

Cégünk több, mint 150 db kampány oldalt üzemeltet jelenleg is, így érdemes érdeklődni, mert elképzelhető, hogy az Ön által értékesíteni kívánt témában már van kampány oldalunk, mely már bejáratot és jelenleg is képes látogatókat elérni. Amennyiben Ön is szeretne ilyen kampány oldalt kérjük hívja a +36 (70) 6 777 207 telefonszámot és érdeklődjön munkatársainknál.

Több, mint 150 sikeres weblapot működtetünk, tegyen próbára minket Ön is!

Ha elkészült az oldal, hogyan tovább?

Ezen a ponton szeretnénk tisztázni egy dolgot. A weblap nem más, mint egy kiváló eszköz arra, hogy az internetes megrendelések számát növelni lehessen. Azonban nem magától működő eszköz. Szakmai kompetencia szükséges ahhoz, hogy ki is tudjuk használni. Éppen ezért az általunk fejlesztett kampány oldalt mi magunk üzemeltetjük, kezeljük, hogy elérjük azokat a sikereket, melyet közösen elképzelünk.

Szakembereink keresőoptmalizálási tevékenység segítségével elérik, hogy a kampány oldal a lehető legtöbb embert érje el, aki érdeklődik az Ön terméke vagy szolgáltatása iránt. Az oldalon kihelyezett kapcsolati információ segítségével leendő ügyfelei felvehetik a kapcsolatot Önnel és innentől már csak önnön múlik, hogy sikeres lesz -e az értékesítés.

Mi csinálunk mindent, csak azzal kell foglalkoznia amihez a leginkább ért.

Céges weboldal készítés
Céges weboldal készítés

Rendben, de mennyibe kerül?

Minden szektor más és más jellemzőkkel rendelkezik. Ráadásul két egyforma vállalkozás sincs egy szektoron belül. A közös munkát egy rövid telefonos konzultációval kezdjük, melyben elmondja nekünk, hogy mit szeretne értékesíteni az interneten. Ezt követően átbeszéljük, hogy milyen elvárásai vannak a kampány oldalunkkal kapcsolatban, illetve hogy milyen növekedés lenne a cél.

A fenti információk alapján tudunk készíteni egy tervet céljai elérése érdekében. A terv alapján adunk önnek egy ajánlatot, melyet ha elfogad másnap kezdődhet is a munka.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 6 777 207 telefonszámon és munkatársaink örömmel megválaszolják az összes felmerülő kérdését.