meroeszkoz-kalibralas.info

Szolgáltatások

  • SEO webhely-ellenőrzés
  • Tartalom létrehozása és optimalizálása
  • Tartalom optimalizálása
  • Tematikus kulcsszókutatás
  • Hiteles linképítés

Évközbeni optimalizálási eredmény

  • +243% növekedés az organikus forgalomban
  • +74% első oldali megjelenések száma
  • +308% munkamenet növekedés
  • 5095 visszamutató link

Hogyan működik ez a statisztika? A statisztika valós adatokat tartalmaz, minden héten frissül. Ebben az összehasonlításban a 2020. március és 2021. február közötti időszakot hasonlítjuk az előző, 2019. május és 2020. március közötti időszakkal. Mivel a weboldal adatait nem lehet önmaga már kész évéhez viszonyítani, ezért az eddigi statisztikáját osztottuk fel két részre. Sajnos a szakmák szezonalitása miatt ezek az adatok nem tudják prezentálni a tényleges növekedést. Utoljára frissítve: 2021. február 25.

Domináló keresések

Ezt a weboldalt 2019. május óta kezeljük, tehát még nem tudunk egész éveket összevetni. A weboldal az első évében kiemelkedő teljesítményt tudott elérni, a weboldalt már több, mint 5 000 egyedi felhasználó tekintette meg.

Az oldal folyamatosan növekvő megkeresései alapján biztosan elmondható, hogy a következő szezonban legalább kétszer ennyi ügyfelet fog hozni.

GetMore megoldás

A GetMore egy olyan oldalt tervezett, amely a vállalkozás szezonalitására összpontosított, a legnépszerűbb szolgáltatásokat célozta meg. Ennek eredményeként az oldal látogatottsága növekedett, gyorsan emelkedett az első oldalon való megjelenések száma és a havi forgalom.

A vizsgált időszak alatt 243%-kal emelkedett a weboldal organikus megtekintési száma - tehát a nem fizetett hirdetéssel érkező látogatók száma. Ez hatalmas eredmény, amivel a megrendelő rengeteg hirdetésre költött pénzt tud megtakarítani.

308%-kal növekedett az oldal egyedi látogatottságának száma.

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás alapvetően arra jó, hogy a keresletet összehozza a kínálattal. Ebből következik, hogy a jól elvégzett keresőoptimalizálás olyan hatékony és erős, mint a szolgáltatás / termék iránti kereslet.

meroeszkoz-kalibralas.info statisztika - a pontos számokat az ügyfelünkkel kötött szerződés alapján nem áll módunkban közölni

Szezonalitás a keresőoptimalizálásban

A szezonális szakmákban - amilyen akár az Öné is lehet – ez különösen jól érződik, hiszen szezonban felerősödik a kereslet, szezonon kívül pedig lecsökken. Ezen a keresőoptimalizálás sem tud javítani, hiszen „hozott anyagból” dolgozzunk, azaz a meglévő keresletet irányítjuk át ügyfeleinkhez.

Az is tény, hogy a folyamatos látogatók miatt a szezonon kívüli értékesítés is növekszik, de ez az értékesítés össze sem hasonlítható a szezonon belülivel. Emiatt mi szoktuk javasolni, hogy érdemes ilyenkor a meglévő szolgáltatások mellé felvenni valami olyan szolgáltatást vagy termékértékesítést, ami a szezonon kívül is keresett, vagy egész évben értékesíthető.

Tekinse meg az ügyfelünk weboldalát!

Lead: Magyarul érdeklődőkként emlegethetnénk őket, viszont ez az érdeklődő interakcióba is kell, hogy lépjen. Amikor egy cég vagy személy megadja elérhetőségi adatait – például ajánlatkérés során – akkor azt leadnek tekinthetjük.

Visszahívást szeretne?

GetMore ügyfélszolgálat
Hétfőtől péntekig: 9:00 – 17:00

Email: sales@getmore.hu

Telefon: +36 (70) 6 777 207

Név Répás Zoltán E.V.
Székhely 2400 Dunaújváros, Római krt. 12. 3/1.
Adószám 67764547-1-27
E.V. szám 50722437
Web getmore.hu
Azonnali hívás
Szeretne többet tudni a lehetőségeiről?
Több megkeresést szeretne?