Weboldal bérlés

Online jelenlét kockázat nélkül

Egy nem karbantartott weboldal ma már nem elég.
Mi nem csak weboldalt, hanem online jelenlétet biztosítunk.

Garantáljuk, hogy látogatókat hozunk Önnek, ezért munkamenet alapú elszámolást alkalmazunk. Így Ön a tényleges eredményért fizet, nem pedig a weboldalért. A weboldalakat folyamatosan karbantartjuk, felügyeljük, gondozzuk, hogy hónapról-hónapra jobb helyezéseket érjenek el a keresőkben, több ügyfelet érjenek el.

Online jelenlét kockázat nélkül

Keresőoptimalizálás

Weboldala mellé szállítjuk leendő ügyfeleit is

Konkurencia már réges régen képviselteti magát az interneten és örül ha Ön nincs ott. Ne adja meg neki ezt az örömöt.

Garantáljuk, hogy ha rákeresnek az emberek a cége nevére akkor megtalálják az interneten. Maximum 2 hónapon belül megtalálható lesz.

A keresőoptimalizálást úgy kell elképzelni, mintha nyitnánk valahol egy üzlethelyiséget. Idő kell még beindul. Átlagosan 6-12 hónapnyi munka kell ahhoz, hogy elkezdjenek jönni a látogatók.

kep

Nincs ideje? Időszakos vagy szezonális kampányra van szüksége?

Google Ads hirdetés

Hirdess ott, ahol a te szolgáltatásaidat, termékeidet keresik az emberek. Ez nem más, mint a Google keresője. Létezik egy úgynevezett Google Adwords szolgáltatás, mely pont erre szolgál. Mit lehet erről a szolgáltatásról tudni? A Google AdWords jelenleg a leghatékonyabb, legcélzottabb, és leggyorsabban megtérülő fizetett hirdetési rendszer, mely elősegíti, hogy megtaláld leendő vevőid és maximalizáld bevételeidet.

Minden eszközön, minden kereséskor lehetőséged nyílik magadat a keresők első helyén szerepeltetni.

kep

Hogyan működik?

Amikor az emberek szeretnének megvásárolni egy terméked vagy szolgáltatásod rákeresnek az interneten. Ekkor a hirdetési rendszer ezt érzékeli és megjeleníti a te hirdetésed. Ha más is hirdet erre a termékre, akkor azok is megjelenek, de maximum 4 hirdetés. Itt a sorrend az, ami fontos. Az első hirdetési hely a legértékesebb, mert annál a vállalkozásnál rendelnek a legtöbben.

Ne felejtsd el, hogy ha nem kattint az ügyfél, akkor INGYEN jelent meg a hirdetésed.


Mennyibe kerül?

Ebben a kérdésben tudunk neked igazán segíteni. Hosszú évek hirdetési tapasztalatával megtudjuk neked mondani, hogy milyen költségekre számíthatsz, hogy elérd a céljaid. Ha igénybe veszed telefonos adwords támogatásunk, akkor tovább csökkentheted hirdetési költségeidet azáltal, hogy leállítod hirdetésed ha nincs már rá szükséged.


Kiszámíthatóak a költségek?

Teljes mértékig megbízható és szabályozható a hirdetési rendszer. Elsõ lépésként segítünk meghatározni a céloknak megfelelõen, hogy mekkora legyen a havi hirdetési költségkeret. Ezt az összeget nem fogja meghaladni sosem.

Ezt követõen megállapítjuk mennyi legyen a napi költségkeret. Ez azért érdekes, mert a Google-ben keresõk száma változó. Az egyik nap kevesebben keresnek, mint egy másik nap. Éppen ezért elõfordul, hogy a kikalkulált költségkeret az aktuális napon nem fogy el. Ekkor dönthetünk úgy, hogy átcsoportosítjuk a keretet a következõ napra.

Ugyan így elõfordulhat, hogy a megkeresések száma az egyik nap lényegesen magasabb, mint máskor és ekkor dönthetünk úgy, hogy leállítjuk arra a napra a hirdetést és csak késõbb folytatjuk. Ha szeretnénk piheni, akkor is meghozhatjuk ezt a döntést.

Végül megtehetjük azt is, hogy szolgáltatásaink hirdetésénél megjelöljük azokat, amelyeket jobban szeretnénk értékesíteni, mint a többit. Így elsõ sorban olyan ügyfeleket keresünk, amelyek a megjelölt szolgáltatások iránt érdeklõdnek.

Tudjuk, hogy vannak szezonális, időszakos termékek, szolgáltatások. A hirdetési rendszer rugalmasságának köszönhetően kiválóan lehet szezonális szolgáltatásokat is értékesíteni.

Miben vagyunk mi mások?

Szerintünk a klasszikus weblapvásárlásnak az ideje lejárt.

Miért? Mert, aki weblapot vásárol, az gondot is vásárol. Legyen bármilyen jó is a weboldal az elkészítését követően el kell érni, hogy megrendeléseink is legyenek. Ekkor ismerik meg a legtöbben a keresőoptimalizálást (SEO), és a hirdetési lehetőségeket.

Aztán kiderül, hogy a drága weboldal nem alkalmas keresőoptimalizálásra vagy hirdetésre. A fejlesztő cég szerint nincs gond vagy eltűnt, a keresőoptimalizáló cég a fejlesztőre mutogat és már többszázezer forintot költöttünk el.

Közben kénytelen vagy tanulni, mert egyszerűen fogalmad sincs, mi a gond. Hosszasan tudnánk erről még mesélni, de aki már átesett hasonlón, az úgy is tudja, mire gondolunk. Aki még nem az, biztos talál olyan ismerőst, aki tud mesélni. Miért van ez így? Mert a szolgáltatás eladása után senki se érdekelt abban, hogy te eredményes legyél. Nálunk ez nem így van.

kep
A klasszikus weblapvásárlások ideje lejárt

A mi ügyfeleink nem kívánják magukat szakértőre képezni

Nem szeretnének olyan dolgokkal foglalkozni, mint fejlesztés, keresőoptimalizálás, üzemeltetés, domain regisztráció, tárhely vagy bármi mással. Egyedül azzal szeretnének foglalkozni, hogy kiszolgálják a megrendeléseket. Elmondják nekünk, hogy mi a céljuk és ránk bízzák, hogy azt megvalósítsuk. Nálunk egy kézben van minden.

  • Elkészítjük weboldalad 1 hét alatt,
  • beregisztráljuk a kiválasztott domaint 3 nap alatt,
  • biztosítunk tárhelyet, üzemeltetjük a weboldalad,
  • elvégezzük a szükséges fejlesztéseket, modernizálásokat,
  • és elintézzük, hogy megtaláljanak az interneten,
  • és intézzük a hirdetésed is, ha igényt tartasz rá.

Neked nincs más dolgod, mint vezetni a vállalkozásod.

Szeretne Ön is ilyen weboldalt?

Kattintson ide és örüljön neki!