Weblap készítés

Weblap készítés gyorsan és egyszerűen!


Cégünk alapvetően nem egy weboldalt kínál, hanem egy összetett szolgáltatást, amelynek keretében mi képviseljük a vállalkozásod az internet világában. Mi intézzünk mindent! Legyen szó domainról, tárhelyről, üzemeltetésről, weblapról, szöveges és média tartalomról vagy arról, hogy az emberek megtaláljanak az interneten. Egyben, csomagban.

Többé nincs szükséged arra, hogy számos szakemberrel tartsd a kapcsolatot egyetlen weboldal üzemeltetése miatt. Nincs egymásra mutogatás. Válaszd a biztonságot és a minőséget. Havidíjas szolgáltatást kínálunk neked, amelynek keretében szakértők kezébe adhatod vállalkozásod internetes tevékenységét. Legyen szó értékesítésről vagy csak online jelenlétről.

Személyre szabott megoldást kínálunk, megfizethető áron!

A klasszikus weblapvásárlások ideje lejárt

Térjünk a lényegre, mit kínálunk?

Nálunk egy helyen mindent megtalálsz.

Ha a vállalkozásod szolgáltatási szektorban tevékenykedik és szeretnéd növelni az internet irányából érkező értékesítések számát, akkor remek helyen jársz. Mi ebben vagyunk a legjobbak. Az online marketing szolgáltatásunk éppen erről szól.
Részletekért kattints ide.

Nem szeretnél interneten értékesíteni, de nagyra értékelnéd, hogy ha a vállalkozásod megfelelő minőségben képviselné magát az interneten? Örülnél neki, ha partnereid akkor is megtalálnák a weboldaladat, hogy ha nem ismerik annak a címét? Jó lenne, ha valakit felhívhatnál ha valamilyen változtatást szeretnél az oldalon? Akkor neked az online jelenlét szolgáltatásra van szükséged.
Részletekért kattints ide.

Tegyél próbára te is minket! 

Megválaszolatlan kérdéseid maradtak? 
Hívj minket a +36 (70) 6 777 207 telefonszámon munkaidőben és mi szívesen segítünk!

Weblap készítés

Miért válassz minket?

Hosszú távú együttműködést kínálunk, amely valódi segítséget jelent a vállalkozásod számára. Havidíjas szolgáltatás előnye, hogy minden fejlesztési és működési költséget magunkra vállalunk. Ha nem tetszik, amit csinálunk bármikor lemondhatod a szolgáltatást.

  • Nincs fejlesztési költéség.
  • Nincs működési költség.
  • Nincs frissítési és egyéb költség.
  • Nincs hűség, sem egyéb megkötés.

Ezzel szemben, amit kínálunk:

  • Modern, reszponzív (mobil barát) weboldalt készítünk.
  • 2 heten belül készen állunk az indulásra.
  • Tényleg megtalálják cégedet, szolgáltatásaidat vagy termékeidet az interneten.
  • Saját IT csapat, aki segít neked mindenben.
kipróbált megoldásokat kínálunk.

kipróbált megoldásokat kínálunk.

Válassz minket a hagyományos megoldások helyett!

A weblap vásárlások ideje lejárt. Neked nem eszközökre, hanem valódi segítségre van szükséged az ügyfélszerzésben. Olyan segítségre, ahol nem neked kell megtervezned, megtanulnod a helyes folyamatokat, hanem azzal foglalkozhatsz, hogy kiszolgáld ügyfeleidet.

Olyan szakemberekre van szükséged, akikben megbízhatsz és tudod, hogy valóban a te érdekeid szerint dolgoznak. Mi nem raboljuk az időd, hiszen tudjuk mi a dolgunk. Legyél te is a Getmore partnere és élvezd azt a szabadságot, amit a gondtalan ügyfélszerzéssel kínálunk neked.

Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Weblap készítés

Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Mi megcsinálunk mindent. Nincs más dolgod, mint elmondani, hogy mivel foglalkozol és készen szállítjuk weboldalad. Nem hagyunk magadra később se.