Telefon:

+36 (1) 445 0430

Mobil:

‭+36 (30) 957 4941‬

E-mail:

sales@getmore.hu

Nyitvatartás:

9:00 – 17:00

Weboldal készítés

Cégünk kulcsrakész weboldalt kínál, amelyet akár 2 heten belül átvehetsz. Mindent mi intézzünk! Mi készítjük a grafikát, a szöveges tartalmat és gondoskodunk arról, hogy a keresőben az emberek megtalálják. Hívj minket, és mi szívesen segítünk neked!

Weboldal készítés gyorsan és egyszerűen

Cégünk alapvetően nem egy weboldalt kínál, hanem egy összetett szolgáltatást, amelynek keretében mi képviseljük a vállalkozásodat az internet világában. Mi intézünk mindent! Legyen szó domain-ról, tárhelyről, üzemeltetésről, weblapról, szöveges- és médiatartalomról vagy arról, hogy az emberek megtaláljanak az interneten. Mindezeket egyben, csomagban kaphatod meg tőlünk.

Többé nincs szükséged arra, hogy számos szakemberrel tartsd a kapcsolatot egyetlen weboldal üzemeltetése miatt. Nincs egymásra mutogatás. Válaszd a biztonságot és a minőséget! Havidíjas szolgáltatást kínálunk neked, amelynek keretében szakértők kezébe adhatod vállalkozásod internetes tevékenységét, legyen szó értékesítésről vagy csak online jelenlétről.

Személyre szabott megoldást kínálunk, megfizethető áron!

Weblap készítés

Térjünk a lényegre, mit kínálunk?

Nálunk egy helyen mindent megtalálsz.

Ha a vállalkozásod szolgáltatási szektorban tevékenykedik és szeretnéd növelni az internet irányából érkező értékesítések számát, akkor remek helyen jársz. Mi ebben vagyunk a legjobbak. Az online marketing szolgáltatásunk éppen erről szól.

Részletek - Online marketing

Nem szeretnél interneten értékesíteni, de nagyra értékelnéd, hogy ha a vállalkozásod megfelelő minőségben képviselné magát az interneten? Örülnél neki, ha partnereid akkor is megtalálnák a weboldaladat, hogy ha nem ismerik annak a címét? Jó lenne, ha valakit felhívhatnál, amikor valamilyen változtatást szeretnél az oldalon? Akkor neked az online jelenlét szolgáltatásra van szükséged. Tegyél próbára te is minket!

Részletek - Online jelenlét

Megválaszolatlan kérdéseid maradtak? 

Hívj minket a ‭+36 (30) 957 4941‬ telefonszámon munkaidőben és mi szívesen segítünk!

Weboldal készítés szolgáltatás

Miért válassz minket?

Hosszú távú együttműködést kínálunk, amely valódi segítséget jelent a vállalkozásod számára. A havidíjas szolgáltatás előnye, hogy minden fejlesztési és működési költséget magunkra vállalunk. Ha nem tetszik, amit csinálunk, bármikor lemondhatod a szolgáltatást.

  • Nincs fejlesztési költség.
  • Nincs működési költség.
  • Nincs frissítési- és egyéb költség.
  • Nincs hűség, sem egyéb megkötés.

Ezzel szemben, amit kínálunk:

  • Modern, reszponzív (mobilbarát) weboldalt készítünk.
  • 2 héten belül készen állunk az indulásra.
  • Tényleg megtalálják cégedet, szolgáltatásaidat vagy termékeidet az interneten.
  • Saját IT csapat, aki segít neked mindenben.
kipróbált megoldásokat kínálunk.

Kipróbált megoldásokat kínálunk

Válassz minket a hagyományos megoldások helyett!

A weblapvásárlások ideje lejárt. Neked nem eszközökre, hanem valódi segítségre van szükséged az ügyfélszerzésben. Olyan segítségre, ahol nem neked kell megtervezned, megtanulnod a helyes folyamatokat, hanem azzal foglalkozhatsz, hogy kiszolgáld ügyfeleidet.

Olyan szakemberekre van szükséged, akikben megbízhatsz és tudod, hogy valóban a te érdekeid szerint dolgoznak. Mi nem raboljuk az idődet, hiszen tudjuk, hogy mi a dolgunk. Legyél te is a Getmore partnere és élvezd azt a szabadságot, amit a gondtalan ügyfélszerzéssel kínálunk neked!