Telefon:

+36 (1) 445 0430

Mobil:

‭+36 (30) 957 4941‬

E-mail:

sales@getmore.hu

Nyitvatartás:

9:00 – 17:00

Ingyen weboldal

A legtöbb esetben az ingyenes weboldalak nem alkalmasak munkára, illetve arra, hogy komolyabb eredményeket érjünk el velük. Van azonban néhány olyan élethelyzet amikor jól jöhet. Kattints ide, és olvasd el, hogyan szerezheted be új weboldaladat ingyen!

Ingyen weboldal

A legtöbb esetben az ingyenes weboldalak nem alkalmasak munkára, illetve arra, hogy komolyabb eredményeket elérjünk velük. Van azonban néhány olyan élethelyzet, amikor jól jöhet. Választhatsz felhő alapú, ingyenes szolgáltatást, illetve léteznek ingyenesen letölthető weblapok is. Ha a lehető legkevesebb energiát szeretnéd befektetni az ingyenes megoldáshoz, akkor a felhő alapú, ingyenes szolgáltatást kell választanod.

Több felhő alapú szolgáltató létezik. A közös bennük, hogy a weboldal üzemeltetéséről, frissítéséről nem neked kell gondoskodni. Valamennyi ilyen szolgáltatónál sokkal fejlettebb CMS (tartalomkezelő) rendszer áll rendelkezésre, mint a letölthető weblapok esetében. A teljesség igénye nélkül ajánlani tudjuk a Webnode, Wix, Weebly és Wezzpage szolgáltatókat. Ha blog írására szeretnéd adni a fejed, akkor válaszd a blog.hu, illetve a blogger.com szolgáltató egyikét.

Beszéljünk még egy kicsit az ingyenesen letölthető megoldásokról. Bár valóban megkapod ingyen a weblapot, de azért ez némi idő- és energiabefektetést igényel, hiszen neked kell üzembe helyezned, tárhelyet vásárolnod, illetve domain-t beszerezned. Ezek pedig megkövetelnek némi tapasztalatot és tudást.

SEO Agency of the Year

Mielőtt folytatnánk...

Biztos, hogy szükséged van neked erre?

Vállalkozásunk pont ebben segít neked. Számos ajánlatunk közül választhatsz attól függően, hogy mi is a célod az interneten. Mi valóban levesszük a terhet a vállalkozásod hátáról.

Miért kellene megtanulnod több szakmát ahhoz, hogy értékesíteni tudj az interneten? Segítünk neked abban, hogy arra tudj koncentrálni, amiben igazán jó vagy. A többit pedig bízd szakemberekre! További információt a Weblap készítés oldalon találsz.

Hívj minket a ‭+36 (30) 957 4941‬ telefonszámon munkaidőben és mi szívesen segítünk!

Ingyen weboldal

Talán a legismertebb megoldás a Wordpress. Ez nem véletlen, hiszen komoly támogatással rendelkezik, nagyon sok modul és megjelenés letölthető hozzá. A tartalomkezelő-rendszere is egészen használható. Ráadásul széleskörű tudásanyag érhető el róla az interneten. Ha pedig elakadsz, akkor számíthatsz arra, hogy az egyik fórumon biztosan találsz egy lelkes szakembert, aki segít neked. Azzal azért számolj, hogy sok időt kell majd fordítanod arra, hogy valami értékeset tudj létrehozni.

A jó hír, hogy ebben az esetben sem kell feltétlenül letöltened, hanem igénybe veheted a Wordpress felhő szolgáltatását. Ezt akkor is javaslom neked, ha aztán később mégis letöltöd. Ez remek felület arra, hogy megismerkedj vele. Egy utolsó gondolatot még szeretnék ezzel kapcsolatban megosztani: tegyük fel, hogy ügyes vagy és 1-2 heten belül te magad is megoldod ezt a projektet. Vastagon benne van a pakliban, hogy tovább fog tartani. Ez idő alatt nem tudnál több pénzt keresni a vállalkozásodban? Biztos vagy benne, hogy az ingyenes megoldással több pénz marad a zsebedben, mintha dolgoznál? Ha a válaszod igen, akkor jó munkát kívánunk neked.

kipróbált megoldásokat kínálunk.

Kipróbált megoldásokat kínálunk

Válassz minket a hagyományos megoldások helyett!

A weblapvásárlások ideje lejárt. Neked nem eszközökre, hanem valódi segítségre van szükséged az ügyfélszerzésben. Olyan segítségre, ahol nem neked kell megtervezned, megtanulnod a helyes folyamatokat, hanem azzal foglalkozhatsz, hogy kiszolgáld ügyfeleidet.

Olyan szakemberekre van szükséged, akikben megbízhatsz és tudod, hogy valóban a te érdekeid szerint dolgoznak. Mi nem raboljuk az idődet, hiszen tudjuk, hogy mi a dolgunk. Legyél te is a Getmore partnere és élvezd azt a szabadságot, amit a gondtalan ügyfélszerzéssel kínálunk neked!