Telefon:

+36 (1) 445 0430

Mobil:

‭+36 (30) 957 4941‬

E-mail:

sales@getmore.hu

Nyitvatartás:

9:00 – 17:00

Weboldal készítése otthonról

Hogyan tudnád saját magadnak elkészíteni weblapodat? A dolog nem ördögtől való, de némi tanulásra azért készülj. Több lehetőség közül is választhatsz. Léteznek felhő alapú, weblap készítő alkalmazások és letölthető ingyenes motorok. Kattints és olvasd el!

Weboldal készítése otthonról

Hogyan tudnád saját magadnak elkészíteni weblapodat? A dolog nem ördögtől való, de némi tanulásra azért készülj. Feltételezem, hogy ha saját magad szeretnéd elkészíteni a honlapodat, akkor azért valamennyire használható felhasználói ismeretekkel rendelkezel. Ennek szellemében készül ez a cikk. Továbbá feltételezzük, hogy a programozás mikéntjét nem ezen az oldalon szeretnéd megtanulni, így olyan megoldásokra koncentrálunk, amit földi halandó is képes elvégezni.

A domain, tárhely és egyéb üzemeltetéssel kapcsolatos tudnivalókat már egy korábbi cikkünkben leírtuk, így ezt itt és most nem tesszük meg. Ha szeretnél erről is olvasni, akkor kattints az Enciklopédia weblap vásárláshoz linkünkre. Azt mindenképpen szeretnénk tisztázni, hogy úgy vágj ebbe bele, hogy a honlap elkészítése nem a cél, hanem a munka kezdete. Kivéve akkor, hogy ha saját magad szórakoztatására készül a honlap, ebben az esetben lehet cél is.

Nyilvánvalóan nem szeretnél kódolni és jobban beleásni magad a honlapkészítés csodájába. Emiatt a legfontosabb dolog, amire figyelned kell, az az adminisztrációs felület, ahol kezelheted az új honlapodat. Leginkább ez fogja meghatározni, hogy mit fogsz tudni elérni a weblapoddal. Erre figyelj oda a leginkább. A választás előtt nézd meg, hogy milyen módosításokat tudsz végrehajtani az adminisztrációs felülettel. Mennyire használható, mennyire átlátható. Feltétlenül próbáld ki a tartalomkezelő (CMS) rendszert, hiszen leginkább ezzel fogsz foglalkozni!

SEO Agency of the Year

Mielőtt folytatnánk...

Biztos, hogy szükséged van neked erre?

Vállalkozásunk pont ebben segít neked. Számos ajánlatunk közül választhatsz attól függően, hogy mi is a célod az interneten. Mi valóban levesszük a terhet a vállalkozásod hátáról.

Miért kellene megtanulnod több szakmát ahhoz, hogy értékesíteni tudj az interneten? Segítünk neked abban, hogy arra tudj koncentrálni, amiben igazán jó vagy. A többit pedig bízd szakemberekre! További információt a Weblap készítés oldalon találsz.

Hívj minket a ‭+36 (30) 957 4941‬ telefonszámon munkaidőben és mi szívesen segítünk!

Felhő alapú szolgáltatások

Felhő alapú szolgáltatások

Kezdjük először a felhő alapú lehetőségekkel. A felhő alapú szolgáltatások azért előnyösek, mert számos teendőt levesznek a válladról és lényegesen kevesebb tudással elkészítheted saját honlapodat. Ráadásul általában fejlettebb CMS rendszerrel rendelkeznek, mint a letölthető honlapok. Az is tény, hogy a mozgástered is lényegesen kisebb lesz, mintha saját weblapot készítenél. Ezeket a szolgáltatásokat úgy tudod igénybe venni, hogy regisztrálsz a szolgáltató honlapján, aztán használod az adminisztrációs felületüket. Azt javasoljuk, hogy a döntés előtt próbálj ki több szolgáltatót!

Az első szolgáltató, akit bemutatok neked, az a Webnode. A felületei magyar nyelven elérhetőek, így ha nem beszélsz idegen nyelvet, akkor sem lesz gondod. A szerkesztőfelület egyszerű és könnyen használható. Szerintem néhány óra alatt elsajátítható a tartalomkezelő felület alapvető működése. Ez egy havidíjas szolgáltatás, de ingyen kipróbálható. A cikk írásakor a szolgáltatás elérhető már 999 Ft / hó -tól. Bármelyik csomagot is választod, később válthatsz nagyobbra.

A következő szolgáltató a Weebly. Itt úgy járunk a legjobban, hogy ha a Google vagy Facebook hozzáférésünket használjuk a regisztrációhoz. Angol nyelvű felülettel fogunk dolgozni, így erre érdemes felkészülni. A Webbly tartalomkezelő felülete sem bonyolult, de azért itt is szükség lesz néhány óra gyakorlásra. A Webnode-hoz hasonlóan a Weebly is havidíjas szolgáltató. A cikk írásakor $5-tól vehetjük igénybe a szolgáltatást.

A következő szolgáltató, akit bemutatunk, az a Wix. A mi, szubjektív véleményünk alapján ez a szolgáltató kínálja a legjobb minőségű tartalomkezelő rendszert. Sajnos, magyar nyelven az ő felületük sem érhető el. Ahogy a többi szolgáltató, úgy a Wix is havidíjas szolgáltatást kínál, amelyet már $5.50 -től elérhetsz. Azért is tetszik nekünk a Wix jobban a többinél, mert itt sokkal nagyobb eszközkészlet áll rendelkezésre, jobban néz ki, és a slider-el is boldogul.

Letölthető ingyenes weblapok

Nos, itt is több lehetőség közül választhatsz. Azzal azért legyél tisztában, hogy ezek a honlapok ingyenesen elérhetőek és szabadon felhasználhatók. Ebből következik, hogy bizony találkozhatsz benne hibákkal, amelyeket senki nem fog neked azonnal javítani. Idővel jelennek meg frissítések a honlapokhoz, amelyek kijavíthatják ezeket a hibákat, de az is előfordul, hogy új hibákat generálnak. Olyan ingyenes motorokat mutatunk be, amelyek hosszú múlttal rendelkeznek.

Az egyik legnépszerűbb ilyen motor a Wordpress. Maga a motor ingyenes. Sőt, ingyen beszerezhetsz hozzá megjelenést (template), modulokat, de még oktató anyagokat is. Igaz, hogy ezek minősége nem képviselik az elérhető legjobb, legszebb megoldásokat. Ha mégis áldoznál rá, akkor sem fog sok pénzbe kerülni. Például egy szép megjelenést (template-t) 10 000 Ft - 30 000Ft között biztosan találsz magadnak. A fentiek általában igazak valamennyi egyéb, ingyenesen elérhető motorra is. Emiatt ezeket egyesével, minden motornál nem fogjuk leírni. A választás előtt mindenképpen nézd át a lehetőségeidet.

Ilyen ingyenes motorok: Wordpress, Joomla, Drupal, Magento, PrestaShop

Jelen cikkünkben nem írjuk le lépésről - lépésre, hogy hogyan tudod megcsinálni magadnak, hiszen ezekről hihetetlen mértékű anyag elérhető az interneten. Csak akkor vágj bele, hogy ha képes vagy ezeket megtalálni és megérteni! Ma Magyarországon a legtöbb weblap készítő cég éppen ilyen motorokkal dolgozik, így igénybe veheted az ő segítségüket is.

Letölthető ingyenes weblapok
kipróbált megoldásokat kínálunk.

Kipróbált megoldásokat kínálunk

Válassz minket a hagyományos megoldások helyett!

A weblapvásárlások ideje lejárt. Neked nem eszközökre, hanem valódi segítségre van szükséged az ügyfélszerzésben. Olyan segítségre, ahol nem neked kell megtervezned, megtanulnod a helyes folyamatokat, hanem azzal foglalkozhatsz, hogy kiszolgáld ügyfeleidet.

Olyan szakemberekre van szükséged, akikben megbízhatsz és tudod, hogy valóban a te érdekeid szerint dolgoznak. Mi nem raboljuk az idődet, hiszen tudjuk, hogy mi a dolgunk. Legyél te is a Getmore partnere és élvezd azt a szabadságot, amit a gondtalan ügyfélszerzéssel kínálunk neked!