Telefon:

+36 (1) 445 0430

Mobil:

‭+36 (30) 957 4941‬

E-mail:

sales@getmore.hu

Nyitvatartás:

9:00 – 17:00

Online jelenlét

Az online jelenlét szolgáltatásunk keretében vállaljuk, hogy cégedet kéviseljük az interneten. Készítünk neked egy kiváló minőségű weboldalt, megírjuk rá a szükséges tartalmakat és elérhetővé tesszük az interneten. Mindent ránk bízhatsz!

Online jelenlét

Az "online jelenlét" szolgáltatásunk keretében vállaljuk, hogy cégedet képviseljük az interneten. Ez olyan, mintha lenne egy saját IT csapatod ahhoz, hogy megfelelő minőségben légy jelen az interneten. Te elmondod nekünk, hogy hogyan képzeled, és mi megvalósítjuk. Ha szeretnél valamit módosítani, akkor csak szólj nekünk és mi megcsináljuk! Valóban terhet veszünk le a válladról.

Ráadásul a keresőoptimalizálás segítségével elérjük, hogy partnereid akkor is megtalálják weblapodat, ha nem ismerik a címét. Sőt, termékeid, szolgáltatásaid megjelennek a keresőben a konkurencia mellet. Az "online jelenlét" szolgáltatásunk segítségével népszerűsítheted márkanevedet, ajánlataidat olyan minőségben, mint ahogy a multicégek csinálják.

Bízd ezt a munkát szakemberekre, hogy több időd jusson a vállalkozás vezetésére!

A klasszikus weblapvásárlások ideje lejárt

Mindent mi biztosítunk!

Dolgozzunk együtt!

Havidíjas szolgáltatásunk keretében kínálunk modern, reszponzív (mobilbarát) weboldalt, amelyen folyamatos keresőoptimalizálási tevékenységet végzünk. Segítünk minden terhet levenni vállalkozásod válláról.

Bízd ránk vállalkozásod online jelenlétét és pontosan azt fogod kapni, amit szeretnél! Nem hagyunk magadra, ránk valóban számíthatsz. Mondd el, hogy hogyan képzeled céged internetes jelenlétét és adunk egy havidíjas ajánlatot!

Válaszd a minőséget, válassz minket.


Tegyél próbára te is minket! 


Megválaszolatlan kérdéseid maradtak? 
Hívj minket a ‭+36 (30) 957 4941‬ telefonszámon munkaidőben és mi szívesen segítünk!

Online jelenlét

Miért minket válassz?

  • Díjmentes weblapot biztosítunk.
  • Mi fizetjük a domaint, SSL kulcsot.
  • Mi adjuk a tárhelyet és üzemeltetjük a weblapot.
  • Segítünk megírni a szöveges tartalmat
  • Segítünk kiválasztani a média tartalmat.
  • Szükség esetén bármikor fordulhatsz hozzánk.
  • Keresőoptimalizált (SEO) honlapot kapsz.
  • Minden terhet leveszünk a válladról.
kipróbált megoldásokat kínálunk.

Kipróbált megoldásokat kínálunk

Válassz minket a hagyományos megoldások helyett!

A weblapvásárlások ideje lejárt. Neked nem eszközökre, hanem valódi segítségre van szükséged az ügyfélszerzésben. Olyan segítségre, ahol nem neked kell megtervezned, megtanulnod a helyes folyamatokat, hanem azzal foglalkozhatsz, hogy kiszolgáld ügyfeleidet.

Olyan szakemberekre van szükséged, akikben megbízhatsz és tudod, hogy valóban a te érdekeid szerint dolgoznak. Mi nem raboljuk az idődet, hiszen tudjuk, hogy mi a dolgunk. Legyél te is a Getmore partnere és élvezd azt a szabadságot, amit a gondtalan ügyfélszerzéssel kínálunk neked!