Telefon:

+36 (1) 445 0430

Mobil:

‭+36 (30) 957 4941‬

E-mail:

sales@getmore.hu

Nyitvatartás:

9:00 – 17:00

Weboldal: béreljek vagy vásároljak?

Weboldal: béreljek vagy vásároljak? Tudjuk, hogy a honlap bérlése ma még nem opció a legtöbb vállalkozás számára. Pedig mi úgy gondoljuk, hogy lenne realitása. Ha érdekel, hogy milyen érvek szólnak a bérlés mellett, kattints a linkre és olvasd el!

Weboldal: béreljek vagy vásároljak?

Tudjuk, hogy a honlap bérlése ma még nem opció a legtöbb vállalkozás számára, pedig mi úgy gondoljuk, hogy lenne realitása. A legtöbb vállalkozás úgy vásárol weboldalt, hogy különösebben nem tudja megfogalmazni elvárásait a honlappal kapcsolatban. Nem készülnek látványtervek, specifikációk. Emiatt a tényleges megrendelés pillanatában igazából nem lehet tudni, hogy a végén mit is fogsz kapni a pénzedért.

Ezen pedig szakismeretek nélkül nehéz változtatni. A bérlés viszont lehetőséget biztosít arra, hogy ha a végeredménnyel bármilyen szempontból elégedetlenek vagyunk, akkor keressünk magunknak egy másik szolgáltatót. Ha tőlünk bérled a weblapot, akkor az üzemeltetés, fejlesztés és frissítések nem a te dolgod lesz, azért külön nem kell fizetni. Ha találunk valamilyen hibát, akkor azt a szolgáltató díjmentesen köteles kijavítani. Ráadásul a bérlésnek nincs magas indulási költsége.

Továbbá nem tudod felmérni, hogy a honlap, amit vásárolsz, milyen minőségben, milyen felhasznált technológiákkal készült el. Ha később más szakember segítségére lesz szükséged, ő ezek alapján fogja meghatározni, hogy elvállalja-e a munkát, illetve azt is, hogy mennyiért. Könnyen elképzelhető, hogy egészen egyszerű fejlesztéseknek is magas ára lesz a rossz minőségű honlap miatt.

SEO Agency of the Year

Mielőtt folytatnánk...

Biztos, hogy szükséged van neked erre?

Vállalkozásunk pont ebben segít neked. Számos ajánlatunk közül választhatsz attól függően, hogy mi is a célod az interneten. Mi valóban levesszük a terhet a vállalkozásod hátáról.

Miért kellene megtanulnod több szakmát ahhoz, hogy értékesíteni tudj az interneten? Segítünk neked abban, hogy arra tudj koncentrálni, amiben igazán jó vagy. A többit pedig bízd szakemberekre! További információt a Weblap készítés oldalon találsz.

Hívj minket a ‭+36 (30) 957 4941‬ telefonszámon munkaidőben és mi szívesen segítünk!

Weboldal: béreljek vagy vásároljak?

Mikor érdemes weblapot vásárolni?

Ez akkor indokolt, ha te, vagy a vállalkozásodban valaki már szerzett elegendő tapasztalatot a honlapokkal kapcsolatban, azaz tudjátok és értitek, hogy a weblap vásárlása nem cél, hanem egy eszköz a későbbi munkához. Továbbá meg tudjátok fogalmazni, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie a CMS (tartalomkezelő) rendszernek, hajlandóak vagytok tartalmakat írni és aktívan használni a honlapot, illetve valaki a csapatból fel tudja mérni, hogy amit vásároltok, az milyen minőségű és mennyire korszerű.

Tisztában vagytok az internet-adta lehetőségekkel, és szeretnétek azt kihasználni. Ez a munka nagyon sok időt, energiát és, persze, pénzt követel meg, amelyet, ha jól csináltok, akkor megtérül több területen is. Egy weblap sikeres működtetése általában több, egymástól jelentős mértékben eltérő készséget követel meg, amelyet, persze, idővel meg lehet tanulni.

kipróbált megoldásokat kínálunk.

Kipróbált megoldásokat kínálunk

Válassz minket a hagyományos megoldások helyett!

A weblapvásárlások ideje lejárt. Neked nem eszközökre, hanem valódi segítségre van szükséged az ügyfélszerzésben. Olyan segítségre, ahol nem neked kell megtervezned, megtanulnod a helyes folyamatokat, hanem azzal foglalkozhatsz, hogy kiszolgáld ügyfeleidet.

Olyan szakemberekre van szükséged, akikben megbízhatsz és tudod, hogy valóban a te érdekeid szerint dolgoznak. Mi nem raboljuk az idődet, hiszen tudjuk, hogy mi a dolgunk. Legyél te is a Getmore partnere és élvezd azt a szabadságot, amit a gondtalan ügyfélszerzéssel kínálunk neked!