Weboldal: béreljek vagy vásároljak?

Weboldal: béreljek vagy vásároljak?

Tudjuk, hogy a honlap bérlése ma még nem opció a legtöbb vállalkozás számára. Pedig mi úgy gondoljuk, hogy lenne realitása. A legtöbb vállalkozás úgy vásárol weboldalt, hogy különösebben nem tudja megfogalmazni elvárásait a honlappal kapcsolatban. Nem készülnek látványtervek, specifikációk. Emiatt a tényleges megrendelés pillanatában igazából nem lehet tudni, hogy a végén mit is fogsz kapni a pénzedért.

Ezen pedig szakismeretek nélkül nehéz változtatni. A bérlés viszont lehetőséget biztosít arra, hogy ha a végeredménnyel bármilyen szempontból elégedetlenek vagyunk, akkor keresünk magunknak egy másik szolgáltatót. Az üzemeltetés, fejlesztés és frissítések nem a te dolgod bérlés esetén, azért külön nem kell fizetni. Ha találunk valamilyen hibát, akkor azt a szolgáltató díjmenetesen köteles kijavítani. Ráadásul a bérlésnek nincs magas indulási költsége.

Továbbá nem tudod felmérni, hogy a honlap, amit vásárolsz miyen minőségben, milyen felhasznált technológiákkal készült el. Ha később más szakember segítségére lesz szükséged ezek alapján fogja meghatározni, hogy elvállalja -e a munkát, illetve azt is, hogy mennyiért. Könnyen elképzelhető, hogy egészen egyszerű fejlesztéseknek is magas ára lesz a rossz minőségű honlap miatt.

A klasszikus weblapvásárlások ideje lejárt

Mielőtt folytatnánk...

Biztos, hogy szükséged van neked erre?

Vállalkozásunk pont ebben segít neked. Számos ajánlatunk közül választhatsz attól függően, hogy mi is a célod az interneten. Mi valóban levesszük a terhet a vállalkozásod hátáról.

Miért kellene megtanulnod több szakmát ahhoz, hogy értékesíteni tudj az interneten? Segítünk neked abban, hogy arra tudj koncentrálni amiben igazán jó vagy. A többit pedig bízd szakemberekre. További információt a Weblap készítés oldalon találsz.


Hívj minket a +36 (70) 6 777 207 telefonszámon munkaidőben és mi szívesen segítünk!

Weboldal: béreljek vagy vásároljak?

Mikor érdemes weblapot vásárolni?

Ha te, vagy a vállalkozásodban valaki már szerzett elegendő tapasztalatot a honlapokkal kapcsolatban. Tudjátok és értitek, hogy a weblap vásárlása nem cél, hanem egy eszköz a későbbi munkához. Megtudjátok fogalmazni, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie a CMS (tartalomkezelő) rendszernek, hajlandóak vagytok tartalmakat írni és aktívan használni a honlapot. Valaki a csapatból feltudja mérni, hogy amit vásároltok az milyen minőségű és mennyire korszerű.

Tisztában vagytok az internet adta lehetőségekkel és szeretnétek azt kihasználni. Ez a munka nagyon sok időt, energiát és persze pénzt követel meg, amelyet ha jól csináltok, akkor megtérül több területen is. Egy weblap sikeres működtetése általában több, egymástól jelentős mértékben eltérő készséget követel meg, amelyet persze idővel meg lehet tanulni.

kipróbált megoldásokat kínálunk.

kipróbált megoldásokat kínálunk.

Válassz minket a hagyományos megoldások helyett!

A weblap vásárlások ideje lejárt. Neked nem eszközökre, hanem valódi segítségre van szükséged az ügyfélszerzésben. Olyan segítségre, ahol nem neked kell megtervezned, megtanulnod a helyes folyamatokat, hanem azzal foglalkozhatsz, hogy kiszolgáld ügyfeleidet.

Olyan szakemberekre van szükséged, akikben megbízhatsz és tudod, hogy valóban a te érdekeid szerint dolgoznak. Mi nem raboljuk az időd, hiszen tudjuk mi a dolgunk. Legyél te is a Getmore partnere és élvezd azt a szabadságot, amit a gondtalan ügyfélszerzéssel kínálunk neked.