Online marketing

Online marketing

Az online marketing kifejezés ma már bármit jelenthet, mert ezt a kifejezést elhasználták a marketinges cégek. Régen az online marketing kifejezés alatt azt értettük, hogy az internet segítségével embereket érünk el, akik aztán vásárolnak nálad. Mi maradnánk ennél a definíciónál. Ebből a halmazból is, olyan emberekre vadászunk, akik pont a te termékeid vagy szolgáltatásaid iránt érdeklődnek. Ennek számos oka van, de a legfontosabb az, hogy ebből a halmazból lehet érdemben értékesítéseket generálni.

Honnan tudjuk, hogy az emberek, akiket elérünk valóban a te termékeid és szolgáltatásaid iránt érdeklődnek? Mi a különböző internetes keresőkre (Google, Bing, etc.) fókuszálunk. Itt az emberek olyan kifejezésekre keresnek rá, amelyek után érdeklődnek. Ha például valaki arra keres rá, hogy "asztalos budapesten", akkor elégé valószínű, hogy egy asztalosra van szüksége.

Ezt használjuk ki. Nem túlzás azt mondani, hogy emberek tömegei keresik a te szolgáltatásod vagy terméked az interneten. Csak Pest megyében 3 000 000 ember lakik, akik bizony rendszeresen használják a keresőket. Mi azon dolgozzunk, hogy közölük minél többen találkozzanak a te ajánlataiddal.

Ne maradj ki belőle te se. Ha szeretnéd felvenni a versenyt a konkurenciával, akkor neked erre a szolgáltatásra van szükséged.

A klasszikus weblapvásárlások ideje lejárt

Hogyan dolgozzunk a gyakorlatban?

Online marketinggel foglalkozni megfelelő minőségű weboldal nélkül nem lehet. Ezért aztán a munka a honlap elkészítésével kezdődik. Ez után a keresőoptimalizálásnak köszönhetően számos kifejezésnél elérjük, hogy ez az oldal megjelenjen a keresőben.

Így a honlap látogatottsága évről - évre egyre magasabb lesz. Minél több látogatót ér el a weblap annál több vásárlást fog tudni generálni. A többi már csak idő kérdése. A vállalkozás méretétől függ, hogy mikor érjük el a megfelelő számú értékesítést.

Mond el nekünk, hogy mi a célod és mi megtervezzük hogyan és mennyi idő elteltével tudjuk elérni céljaidat.


Hívjon minket a +36 (70) 6 777 207 telefonszámon munkaidőben és mi szívesen segítünk!

Dolgozzunk együtt a sikerért.

Fontos tudnod, hogy...

Az életünk során ha szerettünk volna elérni valamit ami igazán számít, ahhoz mindig nagyon sok időre és energiára volt szükség. Nincs ez másképpen az online marketinggel sem. Ezt úgy kell elképzelni, mintha nyitnánk egy üzletet valahol a fizikai térben. Ez önmagában már költséges, de ettől még senki sem fogja tudni, hogy ott vagyunk. Ekkor kezdődik igazából a marketing. Világgá kürtöljük hogy létezzünk és remek ajánlataink vannak. Aztán szép lassan beindul a forgalom és évről-évre növekszik. Mi ugyan ezt csináljuk csak az interneten.

Hasonlóan a fizikai térben megnyitott üzlet példájához, itt a honlap elkészítése jelenti az indulási költséget. A havi költségeket pedig az, hogy hónapról - hónapra bővítjük a tartalmat, üzemeltetjük a honlapot és természetesen marketing tevékenységet végzünk. Célunk, hogy növekedő pályára állítsuk a weblapot és évről - évre egyre magasabb látogatottságot érjünk el. Ez egy folyamatos verseny az ügyfelekért, így a munka soha nem érhet véget.

Az online marketingre úgy kell tekinteni, mint egy befektetésre, amely megtérül. Azért költünk pénzt az online marketingre, hogy több ügyfelet szerezzünk a vállalkozásunk számára. Az értékesítések száma megemeli a forgalmat, ami pedig a hasznot. Ha a haszon többszöröse a marketing költségeknek, akkor megtérülő befektetésről beszélünk. Az egyetlen kérdés az, hogy a te vállalkozásod elegendő profitot termel -e egy értékesítés során, hogy abba beleférjen a marketing költsége is? Ha a válassz igen, akkor mi pont téged keresünk.

Mint a legtöbb marketing tevékenységnek, úgy az online marketingnek sincs alapvetően FIX költsége. A marketing keret ugyanakkor meghatározza, hogy a tevékenységgel hány embert tudunk elérni. Az elért emberek száma meghatározza a konverzió (üzletszerzés) számát. Ha a marketing alacsonyabb összegből jól működik, akkor magasabb összegből még jobban működik. Azonban végső soron te döntöd el, hogy mennyit szeretnél fordítani marketing célokra.

Online marketing
SEO Agency of the Year

Rendben, de mennyi az annyi? Mi a matek?

Az online marketing költséges tevékenység, amely nem merül ki az új honlap finanszírozásával. Hiszen az nem más, mint egy eszköz a későbbi munkához. Ha elkészül a weblap, akkor tudunk a START vonalra állni. A rendszeres tartalom bővítés, marketing tevékenység, üzemeltetés (ideértve a szükséges frissítéseket is) olyan tevékenységek, amelyeket hónapról - hónapra el kell végezni a siker érdekében. Ez pedig költségként jelentkezik a vállalkozásnál. A költség mértéke egyben a kockázat mértéke is.

Ezt a kockázatot mi átvállaljuk tőled és egy teljesítményarányos elszámolást kínálunk.
Ez a munkamenet alapú elszámolás.

Mi az a munkamenet?

A munkamenetek száma nem más, mint a látogatók száma. Technikai szempontból persze ez egy kicsit összetettebb, a linkre kattintva részletesen elolvashatod, mit jelent pontosan.

Hogyan mérjük?

Erre a célra egy tőlünk független látogatottság mérő alkalmazást, a Google Analytics-ot választottuk. Ha szeretnél többet tudni kattintson a linkre és ismerje meg a Google Analytics-ot

A szolgáltatást alapdíj + sikerdíj ellenében kínáljuk. Az alapdíj mértéke megállapodás függvénye, de leginkább azon múlik, hogy milyen célt tűzöl ki elénk azaz hány embert szeretnél elérni és ezt követően milyen mértékű fejlődést szeretnél látni.

A csomag alapára havi bruttó 50 000 Ft + 70 HUF / munkamenet.

Online marketing

Hogyan határozzuk meg az alapdíj mértékét?

Elmondod nekünk, hogy mivel foglalkozol, mit szeretnél eladni. Jelenleg a cégednél hány ember dolgozik, mekkora szabad kapacitással rendelkeztek és, hogy milyen fejlődést szeretnél elérni vállalkozásodban. Ezt követően felmérjük a piacot és a konkurenciát, hogy teljes képet kapjunk. Készítünk egy tervet, amelyet leteszünk majd az asztalra. A terv alapján fogjuk meghatározni, hogy milyen költségvetésből valósítható meg a projekt. A fentiek alapján megállapítjuk az alapdíj mértékét.

Miért éri ez meg neked?

Lesz egy saját IT csapatod, akik valódi terhet vesznek le a válladról. Érdekeltek vagyunk abban, hogy igazi sikereket érjünk el. Ráadásul a projekttel kapcsolatos költségeket teljes mértékben átvállaljuk tőled, így minimalizálható a kockázat mértéke. Válaszd a valódi segítséget, válasz minket.

kipróbált megoldásokat kínálunk.

kipróbált megoldásokat kínálunk.

Válassz minket a hagyományos megoldások helyett!

A weblap vásárlások ideje lejárt. Neked nem eszközökre, hanem valódi segítségre van szükséged az ügyfélszerzésben. Olyan segítségre, ahol nem neked kell megtervezned, megtanulnod a helyes folyamatokat, hanem azzal foglalkozhatsz, hogy kiszolgáld ügyfeleidet.

Olyan szakemberekre van szükséged, akikben megbízhatsz és tudod, hogy valóban a te érdekeid szerint dolgoznak. Mi nem raboljuk az időd, hiszen tudjuk mi a dolgunk. Legyél te is a Getmore partnere és élvezd azt a szabadságot, amit a gondtalan ügyfélszerzéssel kínálunk neked.