Telefon:

+36 (1) 445 0430

Mobil:

‭+36 (30) 957 4941‬

E-mail:

sales@getmore.hu

Nyitvatartás:

9:00 – 17:00

Online reklámkampány

Gyakran előfordul vállalkozásoknál, hogy bizonyos termékcsoportok vagy szolgáltatások értékesítése nem a tervek szerint zajlik. Ilyenkor érdemes célzott reklámkampány keretében új ügyfeleket keresni az interneten. Kattints és olvasd el mit kínálunk!

Online reklámkampány

Gyakran előfordul vállalkozásoknál, hogy bizonyos termékcsoportok vagy szolgáltatások értékesítése nem a tervek szerint zajlik. Ilyenkor érdemes célzott reklámkampány keretében új ügyfeleket keresni az interneten. Mi úgy gondoljuk, hogy erre a legjobb megoldás az, ha olyan emberekhez juttatjuk el ajánlataidat, akik egyébként is ilyen szolgáltatások iránt érdeklődnek. Egyetlen hatékony eszköz van erre, azt pedig úgy hívják, hogy keresőmotorok, azaz Google, Bing, Yahoo és társai.

Nem fizetett hirdetésről beszélünk. Arról van szó, hogy emberek tömegei nap, mint nap keresnek olyan termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyeket te éppen szeretnél eladni. A baj csak az, hogy ők nem találkoznak az ajánlataiddal és a cégeddel. Mi éppen ezen szeretnénk változtatni. Építsünk fel közösen egy olyan hatékony megoldást, amely hosszú távon biztosítja ezen termékek és szolgáltatások értékesítését úgy, ahogyan te szeretnéd!

Valódi, hosszú távú segítség, hogy elérd céljaidat.

Mondd el, mit szeretnél elérni, és

mi teljesítjük!

Személyre szabott megoldást kínálunk, megfizethető áron!

Mond el nekünk, hogy mit szeretnél értékesíteni és hova szeretnél eljutni a következő években az értékesítések tekintetében! Megtervezzük a reklámkampányodat, és leteszünk egy tervet az asztalodra.

Sikerünkben annyira biztosak vagyunk, hogy a kampánnyal járó költségeket magunkra vállaljuk. Szolgáltatásunkat alapdíj + sikerdíj fejében kínáljuk. További részleteket az online marketing menüpont alatt olvashatsz.

Dolgozzunk együtt!

Megválaszolatlan kérdéseid maradtak?

Hívj minket a ‭+36 (30) 957 4941‬ telefonszámon munkaidőben,

mi szívesen segítünk!

Online reklámkampány készítés

Segítünk elérni céljaidat

Bizony! Építsünk fel közösen egy olyan eszközt, amely hosszú távon képes elérni emberek tömegeit a te ajánlataiddal, hiszen ezen termékeket, szolgáltatásokat később is szeretnéd értékesíteni. Ahogy a vállalkozásod fejlődik, úgy egyre több ügyfelet tudsz majd kiszolgálni. Az online reklámkampány pedig a te cégeddel együtt fejlődik. 

Ez a jövő záloga. Ne engedd, hogy a konkurenciád elhalássza előled a leendő ügyfeleidet!

Nem hiszed, hogy ez működhet? Rendben, akkor nézzük meg, miért gondoljuk mi másként: szükséged lesz egy böngészőre. Lépj fel a Google keresőjébe és keress rá azokra a termékekre vagy szolgáltatásokra, amelyeket te is szeretnél értékesíteni. A keresés követően kapsz egy eredménylistát. Ha figyelmesen megnézed, látsz rajta egy olyan szöveget, hogy "Nagyjából X db találat". Ennyien igyekeznek arra a kulcsszóra jó pozíciót elérni. Ezen felül látsz az első néhány találatnál - általában - hirdetést. Ők konkrétan fizetnek, azért hogy ott legyenek a Google Ads szolgáltatás részeként. A többiek évek óta azon dolgoznak, hogy elől legyenek az általad keresett kifejezésre.

Ők már tudják, hogy ez működik. Ők a mi referenciánk ebben a kérdésben.

kipróbált megoldásokat kínálunk.

Kipróbált megoldásokat kínálunk

Válassz minket a hagyományos megoldások helyett!

A weblapvásárlások ideje lejárt. Neked nem eszközökre, hanem valódi segítségre van szükséged az ügyfélszerzésben. Olyan segítségre, ahol nem neked kell megtervezned, megtanulnod a helyes folyamatokat, hanem azzal foglalkozhatsz, hogy kiszolgáld ügyfeleidet.

Olyan szakemberekre van szükséged, akikben megbízhatsz és tudod, hogy valóban a te érdekeid szerint dolgoznak. Mi nem raboljuk az idődet, hiszen tudjuk, hogy mi a dolgunk. Legyél te is a Getmore partnere és élvezd azt a szabadságot, amit a gondtalan ügyfélszerzéssel kínálunk neked!