Online reklámkampány

Online reklámkapmány

Gyakran előfordul vállalkozásoknál, hogy bizonyos termékcsoportok vagy szolgáltatások értékesítése nem a tervek szerint zajlik. Ilyenkor érdemes célzott reklámkampány keretében új ügyfeleket keresni az interneten. Mi úgy gondoljuk, hogy erre a legjobb megoldás az, hogy olyan emberekhez jutattjuk el ajánlatiadat, akik egyébként is ilyen ajánlatok iránt érdeklődnek. Egyetlen hatékony eszköz van erre azt pedig úgy hívják, hogy kereső motorok. Azaz Google, Bing, Yahoo és társai.

Nem fizetett hirdetésről beszélünk. Arról van szó, hogy emberek tömegei nap, mint nap keresnek olyan termékeket vagy szolgáltatásokat amelyeket te éppen szeretnél eladni. A baj csak az, hogy ők nem találkoznak az ajánlataiddal és cégeddel. Mi éppen ezen szeretnék változtatni. Építsünk fel közösen egy olyan hatékony megoldást, amely hosszú távon biztosítja ezen termékek és szolgáltatások értékesítését úgy ahogy te szeretnéd.

Valódi, hosszú távú segítség, hogy elérd céljaid.

A klasszikus weblapvásárlások ideje lejárt

Mond el mit szeretnél elérni és mi teljesítjük!

Személyre szabott megoldást kínálunk, megfizethető áron!

Mond el nekünk, hogy mit szeretnél értékesíteni és hova szeretnél eljutni a következő években az értékesítések tekintetében. Megtervezzük a reklámkampányodat és leteszünk egy tervet az asztalra.

Sikerünkben annyira biztosak vagyunk, hogy a kampánnyal járó költségeket magunkra vállaljuk. Szolgáltatásunkat alapdíj + sikerdíj fejében kínáljuk. További részleteket az online marketing menüpont alatt olvashatsz.


Dolgozzunk együtt! 


Megválaszolatlan kérdéseid maradtak? 
Hívj minket a +36 (70) 6 777 207 telefonszámon munkaidőben és mi szívesen segítünk!

Online reklámkapmány

Online reklámkampány, amely nem hirdetés?

Bizony. Építsünk fel közösen egy olyan eszközt, amely hosszú távon képes elérni emberek tömegeit a te ajánlataiddal. Hiszen ezen termékeket, szolgáltatásokat később is szeretnéd értékesíteni. Ahogy a vállalkozásod fejlődik, úgy pedig egyre több ügyfelet tudsz majd kiszolgálni. Az online reklámkampány pedig a te cégeddel együtt fejlődik. Ez a jövő záloga. Ne enged, hogy a konkurenciád elhalásza előled leendő ügyfeleidet.

Nem hiszed, hogy ez működhet? Oké, Akkor szükséged lesz egy böngészőre. Lépj fel a Google keresőjébe és keres rá azokra a termékekre vagy szolgáltatásokra, amelyeket te is szeretnél értékesíteni. A keresés követően kapsz egy eredmény listát. Ha figyelmesen megnézed, látsz rajta egy olyan szöveget, hogy "Nagyjából X db találat". Ennyien igyekeznek arra a kulcsszóra jó pozíciót elérni. Ezen felül látsz az első néhány találatnál - általában - hirdetést. Ők konkrétan fizetnek, azért hogy ott legyenek a Google Ads szolgáltatás részeként. A többiek évek óta azon dolgoznak, hogy elől legyenek az általad kereset kifejezésre.

Ők már tudják, hogy ez működik. Ők a mi referenciánk ebben a kérdésben.

kipróbált megoldásokat kínálunk.

kipróbált megoldásokat kínálunk.

Válassz minket a hagyományos megoldások helyett!

A weblap vásárlások ideje lejárt. Neked nem eszközökre, hanem valódi segítségre van szükséged az ügyfélszerzésben. Olyan segítségre, ahol nem neked kell megtervezned, megtanulnod a helyes folyamatokat, hanem azzal foglalkozhatsz, hogy kiszolgáld ügyfeleidet.

Olyan szakemberekre van szükséged, akikben megbízhatsz és tudod, hogy valóban a te érdekeid szerint dolgoznak. Mi nem raboljuk az időd, hiszen tudjuk mi a dolgunk. Legyél te is a Getmore partnere és élvezd azt a szabadságot, amit a gondtalan ügyfélszerzéssel kínálunk neked.