Te vezesd a cégedet,

mi szállítjuk az új ügyfeleket.

Az internet segítségével eljuttattjuk ajánlataidat emberek tömegeihez, akik pont a te termékeidet, szolgáltatásaidat keresik a Google keresőjében.

Ma, ez a leghatékonyabb, leginkább működő ügyfélszerzési módszer, amely hosszú távon képes biztosítani vállalkozásod növekedéséhez szükséges ügyfél mennyiséget.

Te vezesd a cégedet, mi szállítjuk az új ügyfeleket.

Ők már velünk dolgoznak!

Fűtésszerelő Mester
Redőny szerelés
Szúnyogháló szerelés
Duguláselhárítás mester
Innovativ napelem
Pentele Solar
Nozo klíma
Árnyékolástechnika Budapest
Sundorid
Napellenző szerelés
Lakás órákra
Sunelectric
Multigo Tours
Váróterem magazin
Levesszük a terhet a válladról!

Levesszük a terhet a válladról!

Csináld azt, amihez értesz az ügyfélszerzést pedig bízd ránk.

Nálunk nem kell kitalálnod semmit sem. Csak mond el, hogy mit szeretnél eladni és már szállítjuk is az érdeklődöket. Emberek tömegei keresik éppen a te termékeidet, szolgáltatásaidat és csak arra várnak, hogy találkozzanak a te ajánlataiddal.

A Getmore partnereként te is elérheted őket. Ne enged tovább, hogy a konkurencia megelőzőn téged. Itt az idő, hogy te is belépj erre a piacra.

Megválaszoltatlan kérdéseid maradtak? Hívj minket bátran a +36 (70) 6 777 207 telefonszámon és mi örömmel megválaszoljuk őket. Kezd el még ma, hogy elérd céljaidat.

Ez jól hangzik, de hogyan csináljátok?

Versenybe szállunk az ügyfelekért

Megfizethető internetes értékesítés elképzelhetetlen egy megfelelő minőségű honlap nélkül. Éppen ezért ezzel kezdjük a munkát. Elkészítünk egy olyan honlapot, amelynek a segítségével el tudjuk adni termékeidet, szolgáltatásaidat.

Mi biztosítunk minden mást is. A domaint, tárhelyt, üzemeltetést, fejlesztést, frissítést. Mi írjuk a szöveges tartalmat és választjuk ki a képeket. Neked ezzel kapcsolatban nincs semmi dolgod. Amikor elkészül a weblap, akkor kezdődik az igazi munka.

A keresőoptimalizálás segítségével versenybe szállunk az ügyfelekért. Minden szükséges erőforrást bevettünk azért, hogy a konkurenciát megelőzve a lehető legtöbb érdeklődött érjük el az ajánlataiddal.

A Google keresőjéből az általunk készített honlapra irányítjuk az érdeklődőket. Ezt követően a látogatók egy része megkeres téged az általad megadott elérhetőségek egyikén. Innentől rajtad múlik az értékesítés sikerre.

Versenybe szállunk az ügyfelekért
Felelőséget vállalunk a munkánkért!

Felelőséget vállalunk a munkánkért!

A teljes indulási költséget és a havi költségek jelentős részét magunkra vállaljuk. Nincs hűség, sem egyéb megkötés. Bármikor felmondhatsz nekünk ha nem vagy elégedett a munkánkkal.

Munkánkért kizárólag a látogatók után kell fizetned. Ez a munkamenet alapú elszámolás.

Mi az a munkamenet?

A munkamenetek száma nem más, mint a látogatók száma. Technikai szempontból persze ez egy kicsit összetettebb, a linkre kattintva részletesen elolvashatod, mit jelent pontosan.

Hogyan mérjük?

Erre a célra egy tőlünk független látogatottság mérő alkalmazást, a Google Analytics-ot választottuk. Ha szeretnél többet tudni kattintson a linkre és ismerje meg a Google Analytics-ot

A munkamenetek ára bruttó 70 HUF / db.

Mi az előnye a munkamenet alapú elszámolásnak?

Közös cél a siker!

Ez egy megtérülő szolgáltatás, ahol te valóban a teljesítmény alapján fizetsz. Nincs hűség, sem semmilyen megkötés.

  • Nincs magas indulási, sem egyéb havi költség.
  • Csak a teljesítmény után fizetsz.
  • Kiszámítható költségek.
  • Érdekeltek vagyunk abban, hogy sikeres legyél.
  • Bármikor felmondhatsz nekünk megkötés nélkül.
Közös cél a siker!
kipróbált megoldásokat kínálunk.

kipróbált megoldásokat kínálunk.

Válassz minket a hagyományos megoldások helyett!

A weblap vásárlások ideje lejárt. Neked nem eszközökre, hanem valódi segítségre van szükséged az ügyfélszerzésben. Olyan segítségre, ahol nem neked kell megtervezned, megtanulnod a helyes folyamatokat, hanem azzal foglalkozhatsz, hogy kiszolgáld ügyfeleidet.

Olyan szakemberekre van szükséged, akikben megbízhatsz és tudod, hogy valóban a te érdekeid szerint dolgoznak. Mi nem raboljuk az időd, hiszen tudjuk mi a dolgunk. Legyél te is a Getmore partnere és élvezd azt a szabadságot, amit a gondtalan ügyfélszerzéssel kínálunk neked.