Online marketing

Úgy, ahogy még soha.

Mi biztosítunk mindent, ami ahhoz kell, hogy ügyfeleket szerezen az interneten. Legyen szó weboldalról, domainról, tárhelyről, üzemeltetésről, reklámról, de még teljeskörű keresőoptimalizálást is tartalmazz az ajánlatunk, egyben, csomagban.

Személyreszabott megoldást kínálunk, megfizethető áron!

SEO Agency of the Year

Ők már velünk dolgoznak!

Mit kínálunk?
Mit kínálunk?
Mit kínálunk?
Mit kínálunk?
Mit kínálunk?
Mit kínálunk?
Mit kínálunk?
Mit kínálunk?
Mit kínálunk?
Mit kínálunk?
Mit kínálunk?
Mit kínálunk?
Mit kínálunk?
A klasszikus weblapvásárlások ideje lejárt

Térjünk a lényegre, mit kínálunk!

Hosszútávú együttműködés. Valódi segítség. Dolgozzunk együtt.

Számunkra a weblap és minden más is csak egy eszköz, ami szükséges a sikerhez vezető úton. Ha ezeket az eszközöket jól használják fel, a siker garantált.

Önnek nincs más dolga, mint elmondani, hogy mit szeretne eladni és mi szállítjuk a megrendeléseket. Végső soron ez az, ami igazán számít. Mi erre koncentrálunk.

Ez jól hangzik, de hogyan lesznek ügyfeleim?

Hirdetés & keresőoptimalizálás (SEO)

Rövid távon az egyetlen hatékony eszköz az ügyfelek elérésére az a hirdetés. Ezt az eszközt már az első nap használhatja. Ha hirdetés, akkor Google Ads. Azért az Ads, mert a hirdetések olyan embereket érnek el, akik érdeklődnek az ön szolgáltatása iránt és így hatékonyabban lehet értékesíteni. Van azonban két gond a hirdetéssel. A kereslet csökkenésével drágul a hirdetés, illetve akkor is, hogy ha a vállalkozás növekedése miatt több ügyfelet szeretnénk elérni. A drágulás nem a darab szám növekedése miatt következik be, azaz egy ügyfél kattintása fog többe kerülni.

Konkrétan ezért van szükség a keresőoptimalizálásra. A keresőoptimalizálás pontosan úgy működik, mint a hirdetés "csak" lényegesen olcsóbb. Persze van egy hátránya is, idő szükséges ahhoz, hogy jól működjön. Gyakran elhangzik, hogy a keresőoptimalizálás 6-12 hónap múlva kezd el működni. Ez igaz, de azt már valahogy senki sem mondja, hogy ekkor még nem fogja kiváltani a hirdetést, csupán elkezdjük érzékelni, hogy hirdetés nélkül is jön időként egy megkeresés.

Hosszútávon (2-3 év) nem csak kiváltja a hirdetést, de biztosítja a vállalkozás növekedéséhez szükséges megrendeléseket, megfizethető áron.

A klasszikus weblapvásárlások ideje lejárt
SEO Agency of the Year

Rendben, de mennyi az annyi?

A keresőoptimalizálás egy olyan befektetés, mely később térül meg. Ráadásul ezt nem lehet elérni egyszeri munkával, hanem egy folyamatos keresőoptimalizáló tevékenységre van szükség. Ebből következik, hogy a keresőoptimalizálásnak jelentős költsége van, ha azt szeretnénk, hogy sikeres legyen. A költség pedig nem más, mint kockázat.

Ezt a kockázatot mi átvállaljuk öntől és egy teljesítményarányos elszámolást kínálunk. Ez a munkamenet alapú elszámolás.

Mi az a munkamenet?

A munkamenetek száma nem más, mint a látogatók száma. Technikai szempontból persze ez egy kicsit összetettebb, a linkre kattintva részletesen elolvashatja, mit jelent pontosan.

Hogyan mérjük?

Erre a célra egy tőlünk független látogatottság mérő alkalmazást, a Google Analytics-ot választottuk. Ha szeretne többet tudni kattintson ide és ismerje meg a Google Analytics-ot

A csomag alapára havi
bruttó 35 000 Ft + 50 HUF / munkamenet.

Mi az előnye a munkamenet alapú elszámolásnak?

Közös cél a siker!

Ez egy megtérülő szolgáltatás, ahol ön valóban a teljesítmény alapján fizet. Nincs hűség sem semmilyen megkötés.

  • Nincs magas indulási költség.
  • Csak a teljesítmény után fizet.
  • Kiszámíthatóbb, mint a hirdetés.
  • Olcsóbb, mint a hirdetés.
  • Nem kattintásért, hanem látogatók után fizet.
  • Érdekeltek vagyunk abban, hogy sikeres legyen.
A klasszikus weblapvásárlások ideje lejárt